Lantaarn hanglampen

Lantaarn hanglampen

Hanglampen worden meestal gebruikt boven een eettafel, boven de zithoek of in de hal. Hanglampen kunnen daarbij dienst doen om de ruimte goed te verlichten, maar ook om sfeerverlichting te creëren. Wanneer u de verlichting niet aan heeft zal een hanglamp, afhankelijk van de stijl en het design van de hanglamp, heel goed kunnen opvallen in de ruimte waar deze hangt. Heeft u een landelijk interieur? Dan zullen lantaarn hanglampen hier perfect bijpassen. 


Waarom lantaarn hanglampen?

Een interieur in landelijke stijl heeft als kenmerk dat het gemoedelijkheid en gezelligheid uitstraalt. Laat dit nu ook exact de uitstraling zijn wat met hanglampen lantaarn te bereiken is. Lantaarn lampen in landelijke stijl zullen daarom naadloos passen in een landelijke interieurstijl. Boven de eettafel zal het met een lantaarn hanglamp heel gezellig zijn om met meerdere mensen te dineren en boven de zithoek zullen hanglampen lantaarn in landelijk interieurstijl bijdragen aan de gemoedelijke en gezellig sfeer tijdens een borrel. Maar een landelijke interieurstijl kan ook een bepaalde mate van luxe uitstralen. Geen overdreven luxe, waarbij u amper iets durft aan te raken, maar stijlvolle luxe. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige lantaarn hanglampen in de inkomhal? Als deze lampen centraal in de hal hangen, zullen ze zorgen voor een stijlvolle entree. Hangt u in de hal vooral grote lantaarn lampen op, zodat ze een ware blikvanger en tevens een visitekaartje voor uw woning zijn. 


Soorten landelijke lantaarn lampen

Niet iedere lantaarn is hetzelfde als de andere lantaarn. Zo kan ook in de lantaarn lampen verschil zitten in de verschillende soorten gebruikte materialen en designs. Voor een wat stijlvolle en luxe uitstraling kiest u het beste voor grote vierkante of rechthoekige lantaarnmodellen. Hierin is het mogelijk om niet één, maar meerdere lichtbronnen te laten branden. Om de luxe stijl te benadrukken, bestaan deze lampen volledig uit glas met een minimaal frame. Als lichtbron kunt u led lampen in de vorm van de klassieke gloeilampen gebruiken, maar er zijn ook modellen waarbij de verlichting in kaarsvorm is, soms zelf met een kaarshuis met een geïntegreerde LED module. Kiest u voor wat robuustere vormen in uw landelijke interieurstijl, kiest u dan voor de klassieke hanglampen lantaarn. Deze lantaarn met een dakje zijn de echte klassiekers en kunt u bevestigen aan het plafond met een robuuste ketting. Ook in de gebruikte materialen heeft u een ruime keuze. Lantaarns in een landelijke interieurstijl zijn te vinden in materiaalsoorten zoals messing, koper, chroom of nikkel. Ook landelijk brons zal hier schitterend bij passen..

 

Koop uw lantaarn hanglampen bij Feluce

Felice betekent gelukkig en Luce is licht. Feluce betekent licht maakt gelukkig! Sfeerlicht maakt nog gelukkiger! Vandaar dat we bij Feluce gepassioneerd zijn door landelijke verlichting! Landelijke verlichting wordt niet als iets louter functioneel bekeken maar creëert net een aangename, intieme sfeer en is een belangrijke meerwaarde voor uw interieur. Dit is vooral te zien aan de gebruikte materialen, de afwerking, de kleur van het licht en de gebruikte modellen. 

Bij Feluce hechten we ook veel belang aan klantentevredenheid. Hebt u opmerkingen of suggesties? Laat het ons dan aub weten. We zijn ook lid van Webwinkelkeur, een keurmerk dat erover waakt dat wij alle consumentenregels respecteren. Twijfelt u nog over uw hanglamp lantaarn? Maak dan gebruik van ons veertien dagen retourrecht. Zo heeft u genoeg tijd om na te denken of het past bij uw interieur. 

Bij Feluce is niet elke lantaarn lamp op voorraad. Toch streven wij naar een korte levertijd. Contacteer ons indien u graag meer informatie wenst over de exacte leverdatum.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer (+32)  9 320 00 90 of per mail [email protected]) teneinde meer informatie te bekomen over lantaarn hanglampen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kenmerken van lantaarn hanglampen?
Lantaarn hanglammpen zijn meestal gemaakt in metaal (messing) en glas. Ze worden opgehangen aan een stevige metalen ketting die in lengte kan aangepast worden. Er zijn lantaarn hanglampen voor binnen en voor buiten.
Uit welke materialen zijn lantaarn hanglampen gemaakt?
De lantaarn hanglampen zijn meestal gemaakt in messing en worden afgewerkt in brons, geborsteld nikkel of chroom. Ze zijn ook voorzien van glas.
Hoe worden lantaarn hanglampen gemaakt?
Authentieke landelijke hanglampen worden artisanaal gemaakt. Ze worden met grote zorg gecreëerd en worden afgewerkt tot in de kleinste details.
Waarvoor worden lantaarn hanglampen gebruikt?
Lantaarn hanglampen worden zowel binnen als buiten gebruikt. Buiten worden ze vaak gebruikt onder het dak van een pergola of tuinpaviljoen. Binnen worden ze gebruikt in de hal en boven de eettafel.
Welke kleuren zijn er beschikbaar?
Lantaarn hanglampen zijn beschikbaar in brons, messing, geborsteld nikkel of chroom. Onze bronzen versie is antracietachtig.
  • Geen producten gevonden
Gratis verzending boven 100€ in de Benelux!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »