Menu
0
Persoonlijke service
Maatwerk
Passie voor artisanaal werk
Gemakkelijk bestellen met Shoplogin

Inbouw spots zwart

Mini inbouwspot zwart 220V 3W IP67 badkamer dimbaar

Mini inbouwspot zwart 220V 3W IP67 badkamer dimbaar

Deze mini inbouwspot in zwarte kleur is geschikt voor vochtige ruimtes.
€36,00
Inbouwspot 40mm richtbaar 3W dimbaar zaagmaat 35mm wit of zwart

Inbouwspot 40mm richtbaar 3W dimbaar zaagmaat 35mm wit of zwart

Deze inbouwspot van 40mm is richtbaar en belicht mooi uw objecten.
€45,00
LED spot lage inbouwdiepte 5W zaagmaat 35mm dimbaar zwart of wit
Sale-13%

LED spot lage inbouwdiepte 5W zaagmaat 35mm dimbaar zwart of wit

Deze LED spot met lage inbouwdiepte past in openingen van 35mm.
€34,50 €29,95
LED inbouwspot zaagmaat 30mm wit of zwart 3W

LED inbouwspot zaagmaat 30mm wit of zwart 3W

Deze inbouwspot met zaagmaat van 30mm is beschikbaar in wit of zwart.
€31,00
Inbouwspot zwart GU10 110mm diameter

Inbouwspot zwart GU10 110mm diameter

Deze zwarte inbouwspot zorgt niet alleen voor een mooie verlichting maar geeft ook een design look aan jouw plafond.
€14,95
GU10 inbouwspot ip65 brandvertragend 65mm zwart, wit, grijs

GU10 inbouwspot ip65 brandvertragend 65mm zwart, wit, grijs

Op zoek naar een handige GU10 inbouwspot? Koop deze GU10 inbouwspot IP65 bij Feluce. Brandvertragend ✔ Zaagmaat 45mm ✔ Diameter 65mm ✔ Wit, zwart of grijs ✔
€15,00
Inbouwspot diameter 100mm zwart goud

Inbouwspot diameter 100mm zwart goud

Dit inbouwspotje brengt gezelligheid en sfeer in uw woning. De combinatie in zwart goud zorgt voor een warme gloed in uw woonkamer of inkomhal. De zwarte kleur aan de buitenkant is in perfecte harmonie met een plafond in dezelfde kleur.
€24,50
Mini inbouwspot buiten 12V (of 24V) zwart 3W IP67

Mini inbouwspot buiten 12V (of 24V) zwart 3W IP67

Deze mini inbouwspot voor buiten werkt op 12 of 24V.
€36,00
Inbouwspot zwart badkamer IP65 dimbaar vierkant geen trafo vereist

Inbouwspot zwart badkamer IP65 dimbaar vierkant geen trafo vereist

Een zwarte inbouwspot creëert een mooie look in de badkamer.
€43,00
Vierkante inbouwspot zwart goud GU10

Vierkante inbouwspot zwart goud GU10

Deze vierkante inbouwspot maakt het extra gezellig in huis. De vergulde binnenkant maakt de lichtkleur van uw spotje extra warm. De zwarte buitenkant verzekert een perfecte combinatie met een zwart plafond.
€24,50
Inbouwspot vierkant zwart 230V design zaagmaat 95mm

Inbouwspot vierkant zwart 230V design zaagmaat 95mm

Deze vierkante inbouwspot zorgt voor een strak design in uw interieur.
€18,00
Kleine inbouwspot LED 1W zaagmaat IP44 20mm wit, grijs of zwart

Kleine inbouwspot LED 1W zaagmaat IP44 20mm wit, grijs of zwart

Deze kleine inbouwspot kan optioneel in IP44 besteld worden.
€33,95
Design inbouwspot GU10 zwart 75mm zaagmaat

Design inbouwspot GU10 zwart 75mm zaagmaat

Met zijn klassevolle uitstraling vormt deze design inbouwspot een discreet maar volwaardig showstuk in uw interieur. Verlicht je woonkamer of keuken in stijl met dit spotje.
€13,95
Zwarte inbouwspot 100mm diameter GU10

Zwarte inbouwspot 100mm diameter GU10

Deze zwarte inbouwspot brengt rust in uw interieur. Hij is mooi weggewerkt in uw zwarte plafond en zorgt voor een warm, gezellig licht.
€22,50
Inbouwspot badkamer zwart IP65 dimbaar geen trafo vereist rond

Inbouwspot badkamer zwart IP65 dimbaar geen trafo vereist rond

Op zoek naar een waterdichte inbouwspot? Bekijk deze inbouwspot voor de badkamer. zwart ✔ Rond ✔ Geen trafo vereist ✔ Dimbaar ✔ IP65 ✔
€36,00
Inbouwspot badkamer GU10 IP65 grijs, wit, zwart

Inbouwspot badkamer GU10 IP65 grijs, wit, zwart

Deze inbouwspot voor de badkamer is verkrijgbaar bij Feluce voor slechts 15,5€. 230 V ✓ Geschikt voor de badkamer ✓ Grijs, wit, zwart ✓ GU10 ✓
€15,50
Inbouwspot 90mm GU10 zwart

Inbouwspot 90mm GU10 zwart

Koop deze inbouwspot van 90 mm (zaagmaat 70 mm) bij Feluce voor slechts 15,5 €. GU10 aansluiting (230V) ✔ Richtbaar ✔ Zwart ✔
€15,50

Inbouwspots plaatst u doorgaans op plekken waar u geen ruimte heeft voor lampen met een armatuur of als u geen armaturen in het zicht wilt hebben. Met inbouwspots heeft u de zekerheid van mooi strak weggewerkte verlichting. Inbouwspots zijn bovendien te gebruiken voor zowel functionele verlichting als sfeerverlichting. Omdat inbouwspots geen zichtbare armaturen bevatten, speelt het design een minder belangrijke rol. Toch kunt u een bepaalde stijl inbouwspots kiezen, op basis van het zichtbare deel van de spots. Kies bijvoorbeeld uit verschillende vormen of kleuren. Opvallend zullen zwarte inbouwspots zeker zijn.

De kleur zwart in het interieur

Veel mensen zijn terughoudend met zwart in het interieur. Een teveel aan zwart, kan zwaarmoedig of depressief overkomen en er is een sterke associatie met de dood. Niet echt prettig dus om uw interieur zwart aan te kleden. Toch is het tegenwoordig een trend om zwart toe te passen in het interieur. Maar dan niet teveel. Zwart wordt tegenwoordig als een echte detailkleur beschouwd. Denk aan de trend van zwarte kranen in de keuken of de badkamer, in combinatie met bijvoorbeeld een witte achtergrond. Zwart in het interieur moet u dus bij details houden. Als u dat doet, dan zal zwart overkomen als elegant, tijdloos en chique. Dit geldt ook voor zwarte spots om in te bouwen.

Waarom kiest u voor inbouw spots in het zwart?

Als u inbouwspots aanschaft, dan zult u merken dat de meeste soorten standaard in de kleur wit zijn. Wit wordt nu eenmaal het vaakst gebruikt, want de meeste plafonds zijn wit van kleur. Hierin vallen de witte inbouwspots dan weg. Als u zwarte spots kiest, dan is dit meestal een bewuste keuze. Misschien heeft u in plaats van een wit plafond wel een plafond in een donkere kleur? In dit geval passen inbouw spots in het zwart heel goed. Daar waar u voor een wit plafond vaak voor witte inbouwspots kiest, zou u hierbij ook zwart voor uw inbouwspots kunnen kiezen. De zwarte kleur van de inbouwspots op een wit plafond, zorgen voor contrast. Dit kan bij bepaalde moderne interieurstijlen mooi zijn.

Kies voor zwarte LED inbouwspots

Het zal geen verassing zijn, dat klassieke verlichtingsmethodes, zoals de gloeilamp en halogeenlamp, steeds minder voor zwarte inbouwspotjes beschikbaar zijn. Alle verlichting is tegenwoordig voorzien met LED. Dit is niet zo vreemd, de mogelijkheden met LED inbouwspots zijn veel groter. Ten eerste is het zeer duurzame verlichting. LED gebruikt de energie veel efficiënter, waardoor er minder wordt verbruikt en u een lagere energierekening krijgt. LED verlichting gaat ook veel langer mee dan conventionele verlichting. De gloeilamp en halogeenlamp zijn best beste wel gevoelig voor stoten en vallen en kunnen snel stuk gaan. Dit is bij LED verlichting niet het geval. Het zal maar zelden voorkomen dat u een LED lampje hoeft te verwisselen. Dit is overigens ook de reden dat veel inbouwspots tegenwoordig voorzien zijn van geïntegreerde LED verlichting. Hierdoor kunnen de spots compact gehouden worden. Mocht de spot onverhoopt toch stuk gaan, dan moet u wel een gehele spot vervangen. Echter, gebeurt dit quasi nooit omdat dergelijke LED spots meestal heel goed gekoeld zijn waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Om een goede sfeer te bekomen kan u ook werken met dimbare inbouwspots.

Zwarte inbouwspots met lage inbouwdiepte

Inbouwspots bouwt u in, in een verlaagd plafond. Er zit meestal voldoende ruimte tussen het originele plafond en het valse plafond, voor de meeste doorsnee inbouwspots. Maar dit is niet altijd het geval. Soms is er maar een zeer krappe ruimte van enkele centimeters. Als u weet dat de standaard inbouwspots een inbouwhoogte van ongeveer 8 tot 12 centimeter hebben, dan zijn standaard inbouwspots te groot. Gelukkig is hier een oplossing voor met inbouwspots met een lage inbouwdiepte. Deze inbouwspots zijn zeer compact en hebben en inbouwhoogte van 1 tot 3 centimeter. Ook in plafonds met nauwelijks inbouwdiepte, kunt u dus gerust inbouw spots in het zwart inbouwen.

Afwijkende vormen voor uw inbouwspots in het zwart

Net zoals wit de standaardkleur is voor inbouwspots, is rond meestal de standaardvorm voor inbouwspots. U zult meer dan voldoende ronde inbouw spots in het zwart kunnen vinden. Maar misschien wilt u toch wel enigszins opvallende inbouwspots of heeft u een interieurstijl waar geen ruimte is voor ronde vormen? Dan moet u op zoek naar inbouwspots in het zwart in een andere vorm. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit zwarte vierkante of rechthoekige inbouwspots. Hiermee heeft u rechte lijnen in uw interieur en uw inbouwspots zullen samen met de zwarte kleur een opvallend element aan het plafond zijn.

Zwarte waterdichte inbouwspots

De badkamer is een ruimte waar u heel goed inbouwspots in het zwart kunt plaatsen. Alleen is het wel belangrijk dat u op de IP-waarde van de inbouwspots let. De IP-waarde geeft namelijk de mate van bescherming aan tegen vocht en vuil. Deze waarde heeft twee cijfers, waarbij het tweede cijfer de bescherming tegen vocht aangeeft, van niveau 0 t/m 8. Het eerste cijfer voor de bescherming tegen vuil, stijgt van 0 t/m 6 automatisch mee als u voor een hoge IP-waarde kiest. Het is belangrijk om rondom de natte zones, zoals het bad en de douche, te kiezen voor een zo hoog mogelijke IP-waarde. Iets verder van de natte ruimtes af, kunt u kiezen voor inbouwspots in het zwart met een lagere IP-waarde.

Wanneer u ook inbouwspots in het zwart buiten wilt plaatsen, dan moet u net zoals met inbouwspots in de badkamer, letten op de IP-waarde. Buiten staan uw inbouwspots immers voortdurend bloot aan de verschillende weersomstandigheden. Inbouwspots onder een overkapping of afdak kunnen het beste spatwaterdicht zijn. Kiest voor inbouwspots in bijvoorbeeld uw vijver, dan is de allerhoogste IP-waarde nodig. Uw spots zijn dan beschermd tegen langdurige onderdompeling.

 

Koop uw zwarte inbouwspots bij Feluce

Felice betekent gelukkig en Luce is licht. Feluce betekent licht maakt gelukkig! Sfeerlicht maakt nog gelukkiger! Vandaar dat we bij Feluce gepassioneerd zijn door landelijke verlichting! Landelijke verlichting wordt niet als iets louter functioneel bekeken maar creëert net een aangename, intieme sfeer en is een belangrijke meerwaarde voor uw interieur. Dit is vooral te zien aan de gebruikte materialen, de afwerking, de kleur van het licht en de gebruikte modellen. 

Bij Feluce hechten we ook veel belang aan klantentevredenheid. Hebt u opmerkingen of suggesties? Laat het ons dan aub weten. We zijn ook lid van Webwinkelkeur, een keurmerk dat erover waakt dat wij alle consumentenregels respecteren. Twijfelt u nog over uw zwarte spotjes? Maak dan gebruik van ons veertien dagen retourrecht. Zo heeft u genoeg tijd om na te denken of het past bij uw interieur. 

Bij Feluce is niet elke zwarte inbouwspot op voorraad. Toch streven wij naar een korte levertijd. Contacteer ons indien u graag meer informatie wenst over de exacte leverdatum.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer (+32)  9 320 00 90 of per mail [email protected]) teneinde meer informatie te bekomen over inbouw spots in het zwart.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf nu in en ontvang onze sfeertips

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €45
Kleur
Lampvoet
Kap
Vorm