Exclusieve wandlamp met kaarsen LED

€2.488,00

Met een luxueus design brengt deze wandlamp elke ruimte tot leven. Hang boven het bed voor een landelijke slaapkamer in stijl of als plaats als exclusief interieurstuk boven de zetel....Uitgebreide product informatie

 • Art#:FEL-006-24-60cm

Specificaties exclusieve wandlamp met kaarsen LED:

 • Diepte: 250 mm
 • Breedte : 600 mm 
 • Dikte plaat onderaan : 40 mm
 • Lampen : 
  • 60 cm breed : 5 kaarshuizen met 2 x 1,2 W LED module (60 lumen) (1800-2300 Kelvin) (totaal 12W)
  • 80 cm breed : 7 kaarshuizen met 2 x 1,2 W LED module (60 lumen) (1800-2300 Kelvin) (totaal 16,8W)
  • 120 cm breed : 10 kaarshuizen met 2 x 1,2 W LED module (60 lumen) (1800-2300 Kelvin)(totaal 24W)
 • Materiaal : gegoten messing, was
 • Kleur : brons of wit

 

Hang deze exclusieve wandlamp met kaarsen boven uw bed

Er zijn weinig plaatsen waar deze exclusieve wandlamp niet tot haar recht komt. Overal waar men ze hangt creëert ze een intieme sfeer die gekenmerkt wordt door de warme gloed van de kaarshuizen. De kaarshuizen zijn immers voorzien van geïntegreerde LED modules die flikkeren en hierdoor het effect van een kaars perfect imiteren.

Afhankelijk van de breedte van de wandlamp zijn er 5 kaarsen (60 cm breed), 7 kaarsen (80 cm breed) of 10 kaarsen (120 cm breed).

Het voordeel is dat u deze wandlamp met kaarsen erop ook kan instellen volgens uw behoeften. Hebt u het liever intiemer? Geen probleem! Met de geïntegreerde dimmer kan u immers de LEDs in de kaarshuizen dimmen en laten variëren van heel warm wit (2300 Kelvin) naar heel intiem warm wit (1800 Kelvin). Standaard is de kleur van de kaarsen gebroken wit maar op vraag kunnen we ze u ook in wit, linnen of taupe leveren.

Standaard is er 1 dimmer geïnstalleerd op het toestel. Contacteer ons indien u graag wil dat de kaarsen aangesloten worden op uw dimmer in de muur. Optioneel kunnen wij ook een afstandsbediening leveren om de kaars mee te bedienen.

Het plateau van deze landelijke wandlamp met kaarsen is uitgevoerd in gegoten messing. De wassen kaarshuizen hebben 2 x 1 LED module. Het grote voordeel is dat deze "kaars" dynamisch is, dat wil zeggen dat het licht in de kaarshuizen beweegt. U kan de kaarsen zelf dimmen (door gebruik te maken van de knop op het plateau) of u kan ze ook gewoon statisch maken.

Er bestaat ook een variant op deze lamp met kaarsen. Bekijk hiervoor onze gerelateerde producten.

 

 • Dynamische kaarsen (effect van een echte kaars)
 • Kaarshuizen zijn dimbaar
 • Met geïntegreerde LED modules
 • Ideaal voor landelijke woning
 • Kwailteitsmateriaal

 

Koop deze exclusieve wandlamp bij Feluce

Felice betekent gelukkig en Luce is licht. Feluce betekent licht maakt gelukkig! Sfeerlicht maakt nog gelukkiger! Vandaar dat we bij Feluce gepassioneerd zijn door landelijke verlichting! Landelijke lampen wordt niet als iets louter functioneel bekeken maar creëert net een aangename, intieme sfeer en is een belangrijke meerwaarde voor het interieur en uw gevel. Dit is vooral te zien aan de gebruikte materialen, de afwerking, de kleur van het licht en de gebruikte modellen. 

Bij Feluce hechten we ook veel belang aan klantentevredenheid. Hebt u opmerkingen of suggesties? Laat het ons dan aub weten. We zijn ook lid van Webwinkelkeur, een keurmerk dat erover waakt dat wij alle consumentenregels respecteren. Twijfelt u nog over deze sfeer wandlamp? Maak dan gebruik van ons veertien dagen retourrecht. Zo heeft u genoeg tijd om na te denken of het past bij uw interieur. 

De sierlijkheid en het sfeervolle karakter van deze luxe wandlamp creëert een echte meerwaarde voor de stijl van uw woning.

Bij Feluce is niet elke kaarslamp op voorraad. Toch streven wij naar een korte levertijd. Contacteer ons indien u graag meer informatie wenst over de exacte leverdatum.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer (+32)  9 320 00 90 of per mail [email protected]) teneinde meer informatie te bekomen over deze exclusieve wandlamp.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
 • Geen producten gevonden
Gratis verzending boven 100€ in de Benelux!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »