Over Feluce

Felice betekent gelukkig en Luce is licht. Feluce betekent licht maakt gelukkig! Sfeerlicht maakt nog gelukkiger! Vandaar dat we bij Feluce gepassioneerd zijn door landelijke verlichting! Landelijke verlichting wordt niet als iets louter functioneel bekeken maar creëert net een aangename, intieme sfeer en is een belangrijke meerwaarde voor het interieur. Dit is vooral te zien aan de gebruikte materialen, de afwerking, de kleur van het licht en de gebruikte modellen. Zoekt u een louter functionele lamp, kijk dan niet verder! Maar bent u op zoek naar een prachtige, unieke lamp met mooie kleuren, vormen en vooral mooie lichtkleuren, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Net omdat landelijke lampen mooi, sierlijk en sfeervol zijn en rust brengen, is de meerwaarde voor uw interieur enorm. Het zijn echte kunstwerken met een bijzonder eigen karakter die uw interieur kleur en vorm geven. 

De meerwaarde van high-end landelijke lampen is dat ze, naast al deze eigenschappen artisanaal gemaakt zijn en dat ze van superieure kwalitatief zijn. Het gebruikte materiaal is vaak messing, een hoogwaardige legering van zink en koper (ook wel geelkoper genoemd). Het is bijzonder waardevol omdat het over een heel goede hardheid beschikt.

Feluce beschikt ook over een eigen winkel. Breng ons gerust een bezoek (Stationsstraat 33 te Ieper).

 

Onze missie

Prijs :

Onze producten zijn high-end, dat wil zeggen dat de kwaliteit en afwerking superieur is. De prijzen die we aanbieden staan in correcte verhouding tot de kwaliteit van de geleverde producten. 

Assortiment :

We bieden een exclusief gamma van hoogwaardig materiaal, zowel voor binnen als voor buiten.

Klantentevredenheid

Wij willen tevreden klanten. Daarom vinden we het evident dat uw klachten correct en snel behandeld worden. Hebt u vragen over bepaalde lampen, over uw bestelling of hebt u hulp nodig bij het kiezen van de juiste lamp? Contacteer ons en we helpen u verder.

Kwaliteit :

Onze producten zijn van superieure kwaliteit. Ze zijn bijna allemaal handgemaakt en met de grootste zorg ontworpen. De vormen en ontwerpen van onze producten zijn uniek en echte kunstwerken. Bovendien zijn de lichtkleuren ook mooi en natuurgetrouw. Door gebruik te maken van de kleurfilter kan u bovendien de juiste lichtkleur kiezen.

Zoals reeds gezegd zijn de meeste producten gemaakt in messing, een hoogwaardige legering van koper en zink die gekend staat om zijn hardheid van materiaal.

Levertijd :

We streven naar een zo kort mogelijke levertijd maar gezien onze producten handgemaakt zijn, kan de levertijd soms oplopen. Vraag ons gerust naar de levertijd van de gewenste lamp.

  • Geen producten gevonden
Gratis verzending boven 100€ in de Benelux!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »